ក្នុងល្វីងមានផ្អែម

 

កាហ្វេល្វីងចត់                                                           អ្នកក្រេបមិនហត់

មួយដងបន្តិច                                                             បើខ្វះរសផ្អែម

ថែមស្ករមួយច្បិច                                                       ស្មើបង្គ្រប់កិច្ច

ទោះរសមិនប្រែ។

មួយពីរស្លាបព្រា                                                         ល្វីងផ្អែមលាយគ្នា

ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ឥតល្អែ                                                     អ្នកនិយមផ្អែម

ថែមស្ករក្រាស់ក្រែល                                                 បែបនេះប្រហែល

ពុំចេះផឹកឡើយ។

ការណ៍ផឹកកាហ្វេ                                                          ដ្បិតល្វីងនោះទេ

គេមិនកន្តើយ                                                                 ចួនភ្លេចដាក់ស្ករ

ស្រូបតមិនស្បើយ                                                         លុះលេបទៅហើយ

ទើបដឹងល្វីងចត់។

ពេលជិតអស់ហើយ                                                       សែនឆ្ងាញ់ឥតត្រើយ

ពេលពេញប្រាកដ                                                           ពុំសូវឆ្ងាញ់ទេ

ពេលខ្វះតិចខ្សត់                                                              ទើបរសចាប់មាត់

មួយក្អឹកក៏អស់៕—S. TAY,10:55-11:27, Mon, 27/06/11

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s